För precis som med rösti så är det rivenpotatis man använder tillsammans med morot och ägg. Dagens måltid är ett riktigt höjdartips om vi får säga det själva, det är så otroligt lätt att göra och blir så gott med fåtalet ingredienser, så det är baske oss snudd på genialiskt
Rikligt med olivolja tillsattes till en ugnsform ochpotatisen lades medden runda delen nedåt. Filékniven kom väl till pass även nu då de är mycket enklare att skära kokt potatismed ett tunt blad än ett brett kockknivsblad
Skär potatisen i bitar och lägg ovanpå, tillsammans medtonfiskenoch tomaterna. Jag älskar hur du kan variera den i en oändlighet - du kan ju till ochmed ha den i efterrätter
Ugnstek potatis, rödbetorochscharlottenlök ringla över olivolja och salta med flingsalt. Gör en god sallad med dessa ugnstekta grönsaker, mixad sallad, äpple, körsbärstomater, avokado och fetaost
På medrödbetorna över salladenoch sedan halloumin. Perfekt med resterna i picknicklådan dagen efter. Skär halloumin i kuber och stek i smör tills de är gyllenbruna
Men ska jag vara helt ärlig smakar det faktiskt likadant med blodgrape, samt medenbartrödbetor. Häll lite olja på en plåt med bakplåtspapper och fördela rödbetsbitarna jämnt
Blanda färsenmedrödbetor, kapris, dijonsenap, ägg, salt och peppar i en bunke. Blanda creme fraiche meddijonsenap, vinäger och smaka av med salt och peppar
Skiva potatisen i klyftor och häll på en skvätt olja, krydda med salt och vitlökspeppar. Skiva champinjonerna i skivor och fräs dem i enklick smör meden pressad vitlöksklyfta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.