Började dennalediga och soligadag med enlångpromenad runt Brynäs och Alderholmen. Älskar verkligen Brynäs och att gå förbi alla finabarndomsställen som man har så himla mycket goa minnentill
Midsommaraftonifredags var i det närmaste epik med mängder med skratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kringmidsommarstången, lekar med skratt som får en att kikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
Det var enriktigt kul dagi köket på Allé och nu är jag redo att använda den gamla Husqvarnakvarnen som jag hittade på loppis för enfemtiolapp för att göra korv i långa banor
Under sådana dagarundviker jag alltså alla dessa uppenbara kolhydrater som exempelvisfinnsi bröd, potatis, pasta, ris, bulgur, couscus, och imöjligaste mån all fett
Det sistnämnda är världens bästa grej att starta dagen med. Det känns verkligen som att det bränner bort alla bakterierihalsen och magen och vips så är man pigg och frisk
Starta dagen med ennyttig grön smoothietill frukost. Smoothies ger en bra mättnad, man blirpigg, presterar bättre och får ut mer av sineventuellaträning
Ävenmåndagen ägnades åt att laga fransk mat. Igår befann vi oss i de södra delarna av Frankrike (ja, egentligenien hemkunskapssal på en skola i Örebro, men med litefantasi så
Har läst en bok nästan hela dagen och bara njutit av min semester. Hon och hans familj ska åka tillEnglandimorgon, så hon åkte ditikvällistället så de kan åka tillsammans ut till Arlanda
Skölj savojkålen, vitkål och mangold och skär denstrimlor. olivolja extra vergine. Tillsättlöken och. Skala morötterna och selleristjälkarna och skär dem i små bitar
Skölj savojkålen, vitkål och mangold och skär denstrimlor. olivolja extra vergine. Tillsättlöken och. Skala morötterna och selleristjälkarna och skär dem i små bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.