En riktig sommarkaka som garanterat kommer bakas många gånger här i sommar. Låt svalna något och vänd sedan, servera precis som den är eller varför inte meden klick glass eller grädde
Dekorera eventuelltävenmeden bit mörk choklad. Blanda ner vaniljsocker ochyoghurten. Vispa grädden. Klicka ut gräddblandningenoch strö över hackad mandel
Forma till fyra stycken röstis och stek på medelhög värme tills de är mjuka. Koka upp lagenoch låt den svalna, lägg i rödlökenoch låt dra i några timmar
Efter gårdagens galna tempo är jag helt slut och dessutom är det världens häckaväder ute, så jag planerar att ligga på soffan, kika på någon serie varvat med fotokurs och trycka i mig den lilla biten som finns kvar av den gudomligt goda bankakan jag bakade för någon dag sedan
Och egna soltorkade tomater kan du göra om du fuskar och använder ugnen istället försolen som nu ofta bara lyser med sin frånvaro…HÄR finns beskrivningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.