Tillsätt tomater, buljongtärning och persilja. Smaka av med salt, peppar och lite honung. Lägg ett salviablad på varje ostskiva och stek dem gyllene på båda sidor i lite olja
Tillsätt tomater, buljongtärning och persilja. Smaka av med salt, peppar och lite honung. Lägg ett salviablad på varje ostskiva och stek dem gyllene på båda sidor i lite olja
färskost med pepparrot och äpple. plastfilm runt rullen och lägg i frysen för att stelna. sedan i skivor och servera på krispigt knäckebröd med lite sallad under
Smörj en spring-form med antingen kokosolja eller smör och ”bröa” med mandelmjöl eller kokosflingor. Vispen ska lämna band-liknande spår när visparna lyfts
Lite comfort food nu när det är mörkt och regnigt. Blandande salladssorter men bland annat ruccola med citronolivolja, vit balsamvinäger, salt och peppar
Stimla kycklingen och paprikan. Blanda alla ingredienser, smaka av med salt och peppar. Skär ett snitt i översidan på baguetten, öppna och lägg i fyllningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.