Elsas Sommarmat - Matjessill med brynt smör, ägg och röd lök - perfekt till lunch på midsommardagen. Ät omedelbart. Hacka äggenoch strö sedan ägghack, lökoch dill över sillarna Elsas Skafferi
Sommarmat - Matjessill med brynt smör, ägg och röd lök - perfekt till lunch på midsommardagen. Ät omedelbart. Hacka äggenoch strö sedan ägghack, lökoch dill över sillarna Elsas Skafferi
Glad påsk - Matjessill med brynt smör, ägg och röd lök, 4 port Ät omedelbart. Hacka äggenoch strö sedan ägghack, lökoch dill över sillarna. Vill man kan man lägga sillen på en bit kavring eller rågbrödElsas Skafferi
Glad påsk - Matjessill med brynt smör, ägg och röd lök, 4 port Ät omedelbart. Hacka äggenoch strö sedan ägghack, lökoch dill över sillarna. Vill man kan man lägga sillen på en bit kavring eller rågbrödElsas Skafferi
Matjessill med ägg, brynt smör och citroncreme Finhacka rödlök, gräslökoch dill. Rör ihop creme fraiche med citronsaft och en nypa salt. Smält smör i en kastrull på medelvärmewww.landleyskok.se
Matjessill med brynt smör, ägg och rödlök, 4 port - perfekt till lunch på midsommardagen. Ät omedelbart. Hacka äggenoch strö sedan ägghack, lökoch dill över sillarna Elsas Skafferi
Matjessill ”lerpotta” med brynt smör och rivet ägg Toppa potatisen medmatjessillochrödlök. Häll på varmt brynt smör och toppa sedan med dillcreme och det rivna äggetwww.koket.se
Matjessill med ägg, västerbottensost, brynt smör och kavring Sill300 g matjessill (avrunnen vikt). 1Pocheratägg2 msk ättiksprit 12 % 4 ägg. 1Brynt smör80 g smör. 1Tillbehör80 g västerbottensost 1 äpple, royal gala gräslök 1,5 dl gräddfil www.koket.se
Matjessill med brynt smör, ägg och kapris Hacka äggochrödlök. hela matjessillfiléer. Lägg bredvid sillen på fatet och strö på kapris. Lägg upp som en hel filé på ett fat Svt
Matjessill med brynt smör, ägg och rödlök, 4 portMatjessillmedbrynt smör, ägg. Ät omedelbart. Hacka äggenoch strö sedan ägghack, lökoch dill över sillarna Elsas Skafferi
Matjessill med brynt smör, rödbetor och ägg Skeda smöret över sillen och garnera medgräslök. Servera med potatis, äggklyftoroch gärna brödoch ost Anna mitt i maten
Smörrebröd med matjessill, ägg och brynt smörLägg matjes på brödetoch toppa medägg, rödlök, dill ochgräslök. Speciellt inte när de är prydda med sill Christofers Kök
Ljummen sallad på ägg, mandelpotatis, matjessill och brynt smör fiskrom, t ex stenbitsrom eller sikrom, MSC-märkt. Garnera med dill och smörgåskrasse och toppa medbrynt smör precis före servering alltommat.se
Matjessill med mandelpotatis, ägg och brynt skaldjurssmör – en ny klassiker! Slå smörblandningen över sillen och toppa med den finhackade gräslöken. Skär de hela sillfiléerna (matjesill eller löksill) nästan helt igenom, de får gärna hålla ihop alltommat.se
Matjessill med pepparrot, äpple och brynt smör Låt svalna och skär den i cm-stora bitar. Lägg äpplet i frysen och låt det bli genomfryst. Lägg betorna i en burk alltommat.se
Elsas Kalasmat - Färskpotatissallad med pesto, kapris och röd lök, 4 port Blanda medlök, kapris och pesto. Smaka av med salt och peppar. Skala och skiva löken tunt. Salt och peppar Elsas Skafferi
Matjessill med ägg & brynt smör. Twitter. Skövdes bästa lunchrestaurang finns äntligen att följa här på Instagram. restaurang_orangeriet Pappakock
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.