Lös upp jästen i det kalla vattnet och tillsätt därefter salt, havrekli och havregryn. Blanda sist ner vetemjöl och arbeta degen väl, eller tills den släpper degbunkens kanter
Lägg över sista biten bröd och täck med citronkrämen. Citronkräm att garnera tårtan med. Nu tar vi och chillar ner lite, återvänder till svenska smaker och, vågar vi säga det
Maizena gör toppingen krämig medan gelatinet gör så att krämen inte rinner av cheesecaken. ½ krm salt. Häll de de mindre bitarna i en kastrull med sockret
Möjligen ligger förklaringen till denna indifferens i frågan jag fick från en representant för den unga generationen, på besök under byggandet av ovanstående kreation
Tillsätt sirap, salt och kryddorna. Blanda i maskin eller med elvispens degkrokar i c. 00 då kan jag krypa in i morgonrocken kura in mig i soffan med en kopp kaffe och kika på julkalendern
Jag använde Santa Marias extra krämiga kokosmjölk. Var ju inte nöjd med den förra kokosglassen jag gjorde då det blev för gryning och smakade för lite kokos, att den blev gryning berodde säkerligen på att den innehåll så mycket kokosflingor
20 Jun. 10. 20. Smörgåstårta nr 1. 0kommentarer. Så var det smörgåstårtedags igen. Så här blev nummer 1. Den har en fyllning på coleslaw och en leverpastejsfyllning och sen dekorerad med rostbiff, skinka, fetaost och grönsaker
Denna torsdag gästar vi Schweiz. där det bjuds på kakan carac. Caracs består av en pajdeg, varpå en chokladfyllning vilar, vilken glaseras med en fondantglasyr i grönt
Frankrike. Syrligheten från citronfyllningen, i kombination med en söt maräng, saltade pistagenötter, och ett krispigt pajskal bakat efter ett franskt recept blev helt tipp-topp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.