Det är en viss känsla med att laga mat med sina egenodlade grönsaker, känns lyxigt på något sätt. Bara gå ut i trädgården och skörda det som just nu är skördeklart
Vi har inte odlat så mycket i år som vi brukar, eftersom vi flyttade i våras. Men ett litet tillfälligt växthus med tomat, paprika och gurka har vi ändå haft
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Foto. Johannes Wätterbäck. Förra året provade vi att göra egen salsa, tacosås. Resultatet blev bättre än vad vi hade kunnat ana och den köpta salsan bleknade vid bara tanken
Oh, denna ljuvliga årstid. Vilka dagar vi har haft den sista veckan. Helt underbart. Grillen går för fullt och igår kväll grillade jag en stor laxbit på grillen med indirekt grillning
Måndag igen och vi är lediga. -) Dagis/fritids är stängt så det blev en dag hemma. Vi ska snart åka iväg en sväng till en lekplats nere vid havet men först tänkte jag visa lite bilder ifrån lördagens mixed grill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.