Ugnsbakad rödspätta med purjolök. Hur gott är det intemedfisk. Lägg rullarna i en ugnsfast form. Jag fick nästan litefredagsfeeling när jag åt rödspättan i måndags
mjöl och panko tillpanering. smör och rapsolja att steka i. 400 g fiksfilé (torsk, kolja eller sej). 1½ dl gräddfil. 1 tsk dijonsenap. 1 dl hackade örter t ex dill, persilja, gräslök 1 dl hackade örter, som dill, gräslök, persilja
Tillsätt och smaka av såsen med hackad dill, färskpressad citron och salt. Smörj en ugnsformmed smör. Dillsåsen är klar att användas som varm sås tillfisk
Lägg torsken i en ugnssäker form och krydda med salt och citronpeppar. Ieftermiddags körde jag och hämtade barnen litetidigare från fritids, och sen fick de följa medmigtill jobbet de sista två timmarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.