Edsbackas premiärkyckling
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 hel kyckling ca 1,3 kg
  • 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 gul lök
  • ½ gurka
  • 1 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja
  • 1 msk tomatpuré
  • 2 dl kycklingbuljong
  • 1 dl torrt vitt vin
  • 3 dl Arla® vispgrädde
  • 1 msk vetemjöl
  • 1 dl hackade örtkryddor t ex persilja, körvel, dragon salt och peppar
  • Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 hel kyckling ca 1,3 kg 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Sås: 1 gul lök ½ gurka 1 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 1 msk tomatpuré 2 dl kycklingbuljong 1 dl torrt vitt vin 3 dl Arla® vispgrädde 1 msk vetemjöl 1 dl hackade örtkryddor t ex persilja, körvel, dragon salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.