Lägg på en nobless på varje kaka medan de är varma. Smält smöret, blanda i socker, mjöl och bakpulver. Klicka ur smeten i allminiumformar och lägg en kola i varje form
Vispa med elvisp ihop smör och strösocker. Tag ut kakorna ur ugnen och lägg en noblesse på varje kaka. När noblessen smält låter du kakorna svalna i kylen eller i frysen
Ta ut kakorna och lägg direkt en noblesse på varje kaka, så de smälter. Dumlekakor, 24 st200 g smör1 dl strösocker3 dl vetemjöl1 tsk bakpulver24 folieformar12 st dumlekolor1 ask noblesseRör smör och strösocker, blanda ner vetemjöl och bakpulver. Dumlekakor, 24 st
Tag ut plåten ur ugnen och lägg en noblesse över varje kaka, medans dem är varma. Förra veckan vart det saffransbullar med mandelmassafyllning, smak av apelsin och russin, Igår kokade jag knäck och idag så har jag snört ihop rocky roads, chokladbollar med choklad och ett av julens måste i min frys, nämligen dumlekakor
Blanda det rumsvarma smöret med farinsockret till en jämn smet, vänd sen ner sockret och blanda väl. Klä av alla dumle kolorna och fyll en skål med socker
Häll upp en skål med strösocker och förbered en plåt med bakpapper. Hittade ett recept på dessa Dumlekakor på Jennys matblogg som jag var tvungen att prova igår
20 st noblesse. Blanda smör, socker, mjöl och bakpulver till en deg. Rullar till bollar. Lägg dom i folieformarna och tryck ner en dumlekola i varje boll
Så det får gå med denna bilden. När kakorna är klara och och du tagit ut dem ur ugnen lägg på en noblesse på varje kaka så de smälter lite innan de kallnar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.