Men hej på er,. Härligt att ni hittat hit. Visst är det väl skönt med fredag. Jag har handlat hem fredagsblommor, handlat och sitter nu med datorn i knät, en skön kväll väntar
Som jag nämnt tidigare är jag inte mycket för det här med ”dagar. ” Jag äter kanelbullar närhelst jag känner för det och behöver således inte ha en speciell dag
Dumlesnitt. Jag bakar nästan aldrig småkakor. Jag vet inte om det har att göra med att jag inte är uppväxt med det, inte är så förtjust i mördeg, tycker att de oftast är ganska torra eller vad det är
Biskvier är kul att baka. Dock lite pyssel med olika moment. Om man vill kan man dubbla receptet på bottnarna och frysa in och ta fram vid ett senare tillfälle
Tjolahopp. Biskvi-time. Denna underbara lilla kaka alltså. Biskvier är ett favoritbakverk för mig och om du kikar runt på bloggen hittar du några olika varianter
Dumlekakor, 24 st200 g smör1 dl strösocker3 dl vetemjöl1 tsk bakpulver24 folieformar12 st dumlekolor1 ask noblesseRör smör och strösocker, blanda ner vetemjöl och bakpulver. Dumlekakor, 24 st
Förra veckan vart det saffransbullar med mandelmassafyllning, smak av apelsin och russin, Igår kokade jag knäck och idag så har jag snört ihop rocky roads, chokladbollar med choklad och ett av julens måste i min frys, nämligen dumlekakor
Chokladfyllda kakor - 10 kakor. Chokladfyllda kakor - 10 kakor. Jag har gjort en lite annorlunda kaka, vilken består av en slags mördegskaka som jag fyllt med en chokladkräm gjord på färska dadlar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.