1200 g
mörk chokladSmält strösockret i en stekpanna på medelvärme, men se till att det inte bränns. Tillsätt den hackade sötmandeln och rör om.
1 Häll
upp krokanten på ett bakplåtspapper och låt den stelna. Hacka krokanten i småbitar på en skärbräda med en vass kniv.
1 Smält
chokladen över vattenbad. Låt den svalna något. Rör ner krokanten, men spara 1–2 tsk till garnering.
1 Lägg
ett bakplåtspapper på en plåt eller skärbräda. Klicka ut chokladen med en matsked och bred ut den till runda, tunna plattor. Strö över lite krokant. Låt chokladen både stelna och förvaras i kylen.
Rosta mandlarna i en torr varm stekpanna. Koka upp socker och vatten i en kastrull. Tillsätt mandlarna och koka tills det börjar knäppa i mandlarna och det sockrar sig
Det är här hemgjorda proteinbars är suveräna. bild från matfusk. nu. Jag får ofta frågan om jag kan rekommendera något mellanmål som är lätt att ta med sig och som håller bra en hel dag utan kylskåp
Hej på er snyggingar. Tänkte ge er ett sjukt bra tips. Jag och Fanny älskar att gotta oss, gärna varje kväll men vi väljer alltid lite nyttigare allternativ
Hej i solen. Fredag. Och inte vilken fredag som helst – jag går på semesteeeeer. ) Har jobbat galet mycket den här veckan så det ska bli extra skönt att komma hem ikväll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.