Måste bara tipsa er om det här supergoda sättet att tillaga fläskfilé på. Jag gjorde detta recept som jag hittade i Zetas broschyr "Mat för minglare" när vi hade kalas för dottern härom helgen
När man är många på sommarens kalas så passar det bra att bjuda på dubbelmarineradfläskfilé. Putsa köttet, krydda med salt och peppar och bryn fläskfilén i stekpanna
Det är en oerhört smarrigdubbelmarineradfläskfilémed finfina tillbehör, perfekt att bjuda på när man vill ha maten förberedd i god tid och slippa stå vid spisen just innan det är dags att hugga in
Ett bland de mest sökta och visade recepten här på bloggen är dubbelmarineradfläskfilé. Färgad av en period där aisatiska smaker från lime, ingefära och chili har domineratminmatlagning ville jag därför uppdatera minmarinad och göra fläskfilén lite hottare och modernare
I helgen somkommer ska jag göra en helt underbar fläskfilésom stod på midsommarbordet. Har lyckats radera bilden, och halva textem tre gånger när jag skulle skriva det här inlägget på en ipad
Smaka av. Putsa köttet och lägg det i marinaden. Ta upp köttet och torka av det (släng marinaden). Bryn köttet vackert guldbrun i smör & olja, på inte alltför stark värme
Den här fläskfilén får en fantastiskt fräsch och god smak. När fläskfilén svalnat helt skär du upp. där sött, salt, starkt och syrligt möts i en spännande kombination
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.