Jag har skrivit om den förr mig jag gör det igen - chokladpajen. Den är grymt mäktig, så den räcker till många, och, precis som allt annat jag vill äta nu, är den mycket trösterik med all sin choklad, rent av kärleksfull
Jag gillar kontrasterna som mittlivibland bjuder mig på. att ena helgen drickaspritigadrinkar på hemliga barer, bruncha i bygg- och folkvimlet på Heurlins plats och ramla i säng sent
Så vi pressar apelsiner för glatta livet här hemma och i dag till åt vimigas. Lite lagom lyxigt med färskpressad apelsinjuicetill frukost och jag är storkonsument på apelsiner just nu
Himmelsk start med universumsfinasteBellini längst upp i skrapan på söder (vitpersikopuré, en hutt persikolikör och en hel flöjt med Veuve Clicquot, mycket ömt ihoprört)
Blanda samtligaingrediensertill en deg. Dela degen i två delar och forma till långa rullar med en diameter på fem centimeter, slå iniplastfolie och ställ i kylen i en timme
Jag själv har också hunnit med att träna och trots att jag dragit ner lite på maten igen för att hålla formen tillFitnessfestivalen så känner jag migriktigtpigg och stark i kroppen
Brukar nititta på ”Halv åtta hos mig”. Här hemma brukar det programmet vara ett alldeles för vanligt komplement tillmiddagen, vilket betyder att vi äter middag för sent och sittandesi soffan väldigt många av veckans dagar
Många bunkrar upp med chips och dip, nötter och ostbågar på fredagar och helgkvällar. Jag har en egen variant som är så tokgod att jag ofta gör en stor laddning som får stå i kylen och gotta tillsig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.