Enligt vissa ett ytterst brutalt sätt attbereda en DryMartini. Om den skakas istället för attröras så kommer det att uppstå "blåmärken" i drinken, sägs det
Dry thoroughly. Use your homemadeherbsalt in any recipes that would benefit from anextra punch. Rub it on roasts, sprinkle it in stews, slather it on your chickens before roasting them
Rör gin och vermouth tillsammans med is i ett glas eller en shaker. Sila över i ett cocktailglas. Dekorera med en oliv (tagärna bort eventuell fyllning) och pressacitronskalet över drinken
Jag vet jag vet, jag låter deppigg och på ett vis är jag jätteledsen över attlämnaGrekland - igen. Sistalugna morgonen på balkongen med medelhavet som utsikt
en somrig variant på en klassiker. pressa ev. i lite extra lime. fyll upp med is och avnjutsakta. is3 cl jordgubbssaft, använd någon riktigt god, t. ex ÖNOS eller ICA'sekologiska3 cl gin3 cl dry vermouth2 skivor limeblanda direkt i glaset. -) 3 cl jordgubbssaft
Ta bort så snart som de flestahar flytitt till toppen, ca. Och enkel attgöra är den dessutom. Hoppas den riktiga värmen kommer snart och stannar längre än någradagar
Pensla köttet med lite olivolja så kryddorna fäster ordentligt och gnid in rubben. Evamar. Lägg alla ingredienser i en mortel och mortla ihop dem så de blandas ordentligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.