Här är en ny rub som jag testade till grillad fläskfilé. Det här är en rub som kan bli hur het som helst, beroende på hur mycket Cayennepeppar man har i, men dessa mängder kändes helt ok
Där har ni fredagsdrinken – en Dry Martini. Tro nu inte att ”dryan” inte går att tänja på. Man kan blanda en dry martini på lika delar, färre eller fler
Jag har snöat in på rub till grillat. Receptet till denna rub hittade jag i ICA´s grillfolder. Ruben förberedde jag några dagar innan och förvarade i en glasburk med lock
Rör gin och vermouth tillsammans med is i ett glas eller en shaker. Sila över i ett cocktailglas. Dekorera med en oliv (ta gärna bort eventuell fyllning) och pressa citronskalet över drinken
Det ena var en rubb för fisk och det andra var en marinad för grönsaker. Rubben för fisken använde jag inte alls till fisk utan till kyckling vilket gick lika bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.