Museum, kyrkogårdar och stränder har avverkas under två dagar. Som tur var så hade jag varit förutseende och gjort en rostbiff i fredags som bara behövdes skäras upp
Det här är bra mat att bjuda på om man är några stycken bara för att den sköter sig själv i ugnen, sen är det bara att skära upp och servera ihop med en rättikagratäng eller vad man nu tycker passar
Salta och peppra något. Vill ni inte använda honung så går det bra med fibersirap eller sockerfri lingonsylt men lite sötma behövs för att runda av smaken av dijon- och dragon
Tänk så fort dagarna går ändå, idag har det blivit lite besök i matbutiken och bus med godingarna. Har även hunnit med att vara i växthuset, till och med solen kom fram ett tag
Men jag har ju redan erkänt att jag för tillfället snöat in på rabarber och vildsvinskött. Ni får helt enkelt stå ut och kanske till och med köpa er lite vildsvinskött av en snäll jägare i er närhet
Idag har båda barnen haft kompisar här efter skolan, och sen har det varit en sån där kväll då hela familjen är trötta, hungriga och griniga innan maten stod på bordet
Detta var hur gott som helst och kommer absolut att göras om. Om du inte gillar dragon så kan du med gott samvete plocka bort den och smaksätta såsen med bara lite senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.