Måste bara tipsa er om två stycken så himla lättbakade men ändå supergoda bröd. Jag själv äter ju inte så mycket bröd längre så ska jag äta bröd så tycker jag det ska vara ett gott och hembakt bröd
Ja efter denna veckan är det konstigtom jag intedrömmerom saffrans snart. Kanske till o med lite för mycket av det goda, nästan lite skönt att saffransveckan närmar sigsitt slut och jag kan få baka, fotografera och skrivaom annat än just saffran
Igår lagade jag ett långkok, en chili, som jag fått tipsom från Maria. Intervaller var bra krydda och kanske inte rätt uppladdning för långkok, men lite tjuvsmaskande på nachosen och det färska brödet så gick det fint
Bäst jag skriver ner receptet för det här kommer jag göra om. Ingredienser. Jag utgick från detta recept men somvanligt är det något somintefinns hemma och jag brukar ofta testa dra ner lite på sockret, både för att det inte är särskiltnyttigt men för att jag inte är så förtjust i när det blir för sött och det gick bra även denna gång
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. M. n. y. a. f. v. o. r. t. g. e. j. ä. l. d. J. b. å. p. c. h. ,. k. m. s. u. R. E. C. P. T. 4. ö. F. 1. 2. O. é. S. &. G. Ö. K. L. V. 0. A. w. t M. d l
Det är ju våffeldagen idag, som jag lärt mig hos Anna att det kommer från ”vårfrudagen” och hänger ihop med vårdagjämning och sommartid och ända sen förra veckan när jag läste att Towe gjort bananvåfflor, har jag varit sugen både på våfflor och att prova med banansmet
Är varmt som tusan i Stockholm nu, så varför inte göra en kyld rispudding att svalka sig med. Indiskt. rör om då och då så det inte bränns fast i botten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.