Maizena gör toppingen krämig medan gelatinet gör så att krämen inte rinner av cheesecaken. ½ krm salt. Häll de de mindre bitarna i en kastrull med sockret
Vispa äggen och sukrinet pösigt. Några av mina absoluta favortier är min mammas bullar Maria Bullar. Garnera med hackade nötter eller pudra sukrin melis över när dom svalnat
Jag använde Santa Marias extra krämiga kokosmjölk. Var ju inte nöjd med den förra kokosglassen jag gjorde då det blev för gryning och smakade för lite kokos, att den blev gryning berodde säkerligen på att den innehåll så mycket kokosflingor
20 Jun. 10. 20. Smörgåstårta nr 1. 0kommentarer. Så var det smörgåstårtedags igen. Så här blev nummer 1. Den har en fyllning på coleslaw och en leverpastejsfyllning och sen dekorerad med rostbiff, skinka, fetaost och grönsaker
Skölj av sillen (lite, för att få bort burkens kryddor) och skär i mindre bitar om det behövs. Rör i crème fraichen (i början tog jag hela burken, nu täcker jag bara sillen, ca halva, det beror på hur krämig man vill ha den)
Detta är mammas klassiska recept från hennes hemkunskap i grundskolan, jättegott. Chile con carne är verkligen den ultimata matlådan då den smakar exakt som när man nyss har gjort den
Smaksatte med lite etiopisk peppar också som blivit min nya favoritkrydda. Smaksätt med kryddorna. Smaksatte med lite etiopisk peppar också som blivit min nya favoritkrydda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.