men regn i fjällen är nog det sämsta tänkbara. Bara lite lite smågrinig då. Jag fick nya skidor närjag fyllde år och de testade jag igår och de var heeelt fantastiska, trodde aldrig att det skulle vara en sån skillnad
Jag börjar alltid dagen med en näringsrik smoothie, och det brukar i vanliga fall bli på vad jag har hemma i grönsak- och fruktväg och- eller väldigt mycket efter vad jagär i behov av att tillsätta i min kost för att må bra
Bärenbara förhöjer hela härligheten. Skär mango i tärningar om du inte köpt färdigtärnad blanda med hallonen i en skål, fördela likören över och låt stå i kylen några timmar så det marineras (rör om försiktigt då och då)Garnera pannacottan med de marinerade frukterna/bären
Att efter en god middag bjuda på en fruktsallad eller ett stort fat med många olika frukter, gärna lite ovanliga och exotiska, ärbara så gott och så trevligt, tycker jag
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Riv mandelmassa och lös den med. Först ut är botten. Blanda smör och socker. och häll sist i mjölet. Fortsätt med fyllningen genom att riva mandelmassa och blanda den väl med smör
Aquafaba är vätskan som finns i en burk kikärter, och för den delen även i andra bönburkar. Kladdkaka, majonnäs och maränger innehåller allt som oftast ägg, men behövs det verkligen
Lägg i hönsbuljongtärningarnaoch philadelphiaosten. 1hönsbuljongtärningar. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.