Idag gick iväg och köpte en liten burk med soltorkade tomater och resten fanns redan hemma. Klicka i creme fraichen och häll i en skvätt grädde, smula ner lite rosmarin, låt sjuda någon minut
Nu tänkte jag bjuda er på ett juligt dinkelknäckemed en lite lätt smak av kanel. Blanda mjölet med havregrynen och arbeta sedan ner det i degspadet tills du får en smidig deg
Ringla över ganska rikligt med olivolja så att alla potatisarna får en oljig yta. Till 2 portioner la jag i 5st lätt krossade vitlöksklyftor(kvar i sina skal) och färsk rosmarin
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
fetaost, aioli och Sweet Baby Ray’s Hickory & Brown Sugar Barbecue Sauce. Krispigt rostad potatis med massa rosmarin, vitlök, flingsalt och masserad med olivolja
Lammytterfilé med potatisgratäng och rosmarinrödvinsky. Väldigt gott är detta, ett härligt rödvin är ju ett måste till, vi skålade med Fetzer denna påsk
Just kronhjort är svårt att få tag på och riktigt delikat, så då måste man ju göra köttet rättvisa och tillaga det med omsorg och kombinera det med andra fina ingredienser
Riv skalet från en citron, hacka vitlökarna tillsammans med den färska rosmarinen. Gör små hål med kniven i lammsteken och kleta in den med kryddblandningen, försök få in marinaden i hålorna, låt gärna marinera någon timme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.