funkar även med räkor. slå såsen över pastan o rör om. 400 g kräftstjärtar2 tsk sambal oleksalt o peppar o paprikapilver (mest för färgens skull)1 påse tagiatelle, eller de tjocka. Tillsätt kräftosten o saften från den halva citronen o låt puttra i 5 min , tillsätt resten utom kräftstjärtarna o smaka av med salt o peppar. Låt allt få små koka i 10 min medanspastan kokar, häll i kräftstjärtarna o rör om
200 g kräftstjärtar. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 200 g kräftstjärtar 200 g färska champinjoner Arla® Svenskt Smör 2 dl Arla Köket® crème fraiche ½ msk vitvinsvinäger ½ dl finhackad gul lök 1 pressad vitlöksklyfta 1 tsk torkad dragon ½ dl hackad färsk persilja ½ tsk salt 1 krm svartpeppar ev 1 msk konjak
Blanda med grytan och toppa med parmesan. 1500 g färsk fettuccine eller bandpasta. 1hyvlad parmesanost1 Koka upp saltat pastavatten. 4 Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen
En lätt middag med gnocchi blandad med en krämig sås av grädde, svamp och bacon. Sätt på värmen och stek baconen på medelhög värme tills de är knaperstekta
Lägg ett lager medpastan i en ugnsform. Oven cooked pasta with mozzarella. Gjorde den här rätten häromdagen och jag vill tipsa om att inte snåla med kryddorna
Koka pastan enligt anvisningar på paketet, häll av vattnet och lägg tillbaka pastan i kastrullen. 250 gr färsk pasta. 1 medelstor gul lök. 250 gr färsk pasta. 1 medelstor gul lök
) Till middag i veckan serverades därför en kräftpastamed dill- och tomatsås. Efter alla dessa kladdkakor var det riktigt gott med något osötat att stoppa i magen
Toppa med ett par kräftstjärtar, en nypa persilja och lite citronriv. Låt kräftstjärtarna rinna av. Koka under tiden pastan “al dente” enligt anvisningen på förpackningen
Koka pastan. Så typ en halvtimme senare så satt vi med rykande färska och varma kräftor. Så jag googlade fram ett recept på Arla som hette "nyförälskade kräftstjärtar" men den titeln kändes konstig på rätten som jag serverade maken och kusinen
Häll av pastavattnet och häll såsen på pastan, riv på parmesan. Smaksätt med fiskbuljong efter smak. Fräs chili och kräftstjärtarna hastigt i olivolja, lägg i creme fraiche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.