350-400 g
bavette eller annan lång pasta 400 g kräftstjärtar i lake 3 dl grädde 0,5 g saffran 150 g haricots verts, små, tunna och färska 1 dl färska sockerärtor 2 färska gula lökar 1 vitlöksklyfta 1 färsk röd spansk peppar, chili olivolja salt och ev. svartpeppar Persilja för att strö över, finhackad 0,5 citron, rivet skal
funkar även med räkor. Tillsätt kräftosten o saften från den halva citronen o låt puttra i 5 min , tillsätt resten utom kräftstjärtarna o smaka av med salt o peppar. Låt allt få små koka i 10 min medans pastan kokar, häll i kräftstjärtarna o rör om
4 900 g fast potatis 1 zucchini 1/2 påse salladslök (à 125 g) 2 msk smör eller margarin 1/2 g saffran 1 msk tomatpuré 1 fiskbuljongtärning 2 dl vispgrädde 1 msk majsstärkelse salt och peppar 300 g frysta skalade räkor 250 g körsbärstomater 1/2 kruka persilja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
4 580 g räkor i lake 4 port tagliatelle 1 röd paprika 1/2 purjolök 2 tomater 1/2 g saffran 1 msk smör eller margarin 2 vitlöksklyftor 2 tsk majsstärkelse 2 1/2 dl vispgrädde 1 dl spad från räkorna salt och peppar 1/2 kruka persilja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Rör ner vetemjölet och späd med varm mjölk under ständig omrörning, lite i taget. Avsluta med sås. Tillsätt hummerfond, purjolök, kräftstjärtar, musslor, räkor, krabba och dill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.