1 pkt
matlagningsgrädde (eller fetgrädde om ni vill ha det)
1½ msk
ättikssprin (12%)
1 tsk
socker
salt och vitpeppar
6 dl
eller allt om ni vill ha mycket sås , men då behövs det lite mer redning) Skvätt i grädden , rör och låt det fisa i ca 5 min Nu är det dax att skvätta i ättika , socker , pippi och morötter. När pippin är varm så ska en hackade dillen i.
Min vapendragare Maggan (som du hittar på FuelforLife och En kvart i köket) är finurlig på att hitta de där snabba vardagsrätterna av fisk som är goda, lätta och snabba att laga
Man kan tror att vi fått pippipåpippi. Kanske är det så, men att det blev kyckling idag beror faktiskt på att fläskköttet som skulle bli pulled pork luktade märkligt när jag tog upp det ur frysen
Projektet går ut på att jag och nio andra bloggare kommer få utmaningar, bla. Det räcker för mig, för att veta att portionen som ligger på tallriken kommer åka ner i magen i ett nafs
Med klyftpotatis till blev det som en riktigt festrätt, fast det är världens enklaste att bara marinera en kyckling och klyfta lite potatis med skalet på
Det och så ge er receptet på den här goda korvstroganoffen med dill. Ska man använda sin Axe som eldkastare så är det att föredra att spraya från sig och inte emot sig
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Hacka löken och dillen. Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.