Receptet har jag publicerat här tidigare, för några år sedan, men här kommer det igen. Lättbakade baugetter som inte behöver knådas eller kräver några andra större krångligheter
Äntligen åt rätt håll känns det som. Det jag tycker är svårast med att räkna är att fördela kalorierna jämt under dagen så manhar ordentligt kvar när det är dags för middagen på kvällen
Det blev till slut en riktigt god kaka som avnjöts som fredgasfika tillsammans med våra elever. Dels för att jag inte producerar kakor i samma mängd som under kafetiden, dels på att tiden för bakning har fått stå till sidan för helgresor till Stockholm
När manhar en tid av firande och tipsar om flädercheesecake med ricotta. Utanför fönstret är molnen tunga och ett dovt muller hörs vittnar om att både regn och åska är i antågande
I sommar får ni följa mig i mitt arbete på trädgårdscafeet i Oskarshamn som jag driver tillsammans med Charlotte - ett härligt sommarlivom ni frågar mig
Efter mitt socker förbud och fynd i alla sockerfria bakelser så blir det minst en om dagen. "Man ska bjuda kroppen på nått gott så att själen har lust att bo i den"
Perfekt omman både älskar semlor och inte har tid att göra bullar. Det är alltså helt vanliga muffins fast med kardemumma, mandelmassa fyllning och grädde
Så är det för mig i alla fall – det kvittar vad som ligger och frestar på tallriken, för har det ingenting med choklad att göra så kommer det inte göra något gott ändå, bara [
ka "Boston Butt" i bit somman grillar på låg temperatur med rök under lång tid. Gör en god rub att ha på köttet, det är många som bara har salt och peppar på karrén
Jag har gjort min egen variant på Casablancatårtan och använt hackad daim i glassmeten mellan de spröda marängbottnarna som sedan toppas med vispad grädde och banan
Äter jag en vitmögelost så föredrar jag camembert, som jag tycker har lite mer smak. Runt nyår när alla presenterade tips på olika rätter som kunde passa till nyårssupén, så stötte jag på en förrätt hos Erika som tilltalade mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.