Här bjuder jag på ett riktigt gott, och riktigt snabbt, recept på en grön ärtsoppa där tillbehören kan varieras på ett otal olika sätt – det är bara fantasin som sätter gränsen
Vad gör man när solen skiner utanför fönstret och magen kurrar, men det enda ätbara man har hemma (ungefär) är en halvpåsegröna ärtor i frysen och några sketna frukter
Min vapendragare Maggan (som du hittar på FuelforLife och En kvart i köket) är finurlig på att hitta de där snabba vardagsrätterna av fisk som är goda, lätta och snabba att laga
Dela äggen på hälften och fördela i djuptallrikar, tärna avocado och lägg runt äggen. När soppan kokat upp tillsätter du gröna ärtor och väntar tills det börjar koka igen
Stor kram till er på Alla Hjärtans Dag. Nu tog jag grönkål för att jag hade det hemma med det går såklart lika bra med spenat eller någonting annat grönt, som avokado till exempel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.