Blanda sist i färsen och låt densen "sätta" sig en stund innan du steker biffarna på medelvärme. an och jag använder rikligt med smör när jag steker, risk för att det kan fastna lite annars
Ja du såg ju redan igår att vi mumsade i oss de här medanhimlens portar stod fullständigt vidöppna och regnet piskade från både härsan och tvärsan, mysigt javisstmen jag hade föredragit att sitta ute i trädgården och kalasat på de här
Digestivebotten, härlig ostmassa med jordgubbssmak och ett täcke av bl a cremefraiche med limesmak. Smaken kan du variera med tex choklad, blåbär, lime eller annat
Vi fortsatte med projekt köksträdgård förra sommarenmen tyvärr blev det inte så mycket planterat som vi önskat, men några rabarberplantor petade vi ner och till min glädje verkar de ha trotsat vinterns kyla och lyckats medbedriften att kravla sig upp ur jorden, hurra
Skär vitkålen i tunna strimlor och stek i en gjutjärnspanna tillsammans medlöken som finhackats. Garnera med cashewnötter eller jordnötter och koriander
De är fyllda med lemoncurde och det receptet finns under fliken tårtfyllning här på bloggen. Riktigt goda cupcakes med mycket chokladsmak, citron och lite lakrits
Idag gjorde jag en klassisk chokladkola som jag smaksatte med chiliflingor. Till mitt försvar så ger jag faktiskt bort en stor del av det som tillverkas i present till kollegor och vänner så vi kommer inte äta ALLt själva
Mixa sedan såsen lite medenstavmixer, smaka avden. Gör sedan såsen- Finhacka en stor schalottenlök eller två små och stek i gryta med fett ska inte få färg bara mjukna
Lägg dem i buljongen tillsammans med sambal, ingefära, limeskal, limesaft och kokosmjölk i en gryta. Martina Detta receptet skickade vår läsare Karin till oss och vi testar alla recept vi får tips om och denna lät jättegod
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.