18 ägg, kalla, hårdkokta 1,5 msk majonnäs 2 msk crème fraiche 1 msk dijonsenap ca 0,5 tsk starkt paprikapulver tabasco efter tyckte och smak salt svartpeppar 0,5 ask smörgåskrasseSkala hårdkokta ägg, dela dem på hälften och ta ut äggulorna
Djälvulsägg - DeviledEggs - åt jag första gången när jag bodde i New York, där de är vanligast förekommande på fester, som plock- och mingelmat, eller vid högtider såsom jul och påsk
Perfekt till påskbuffén. Dela äggen på mitten och pilla försiktigt ut äggulorna i en skål. Dekorativa och mumsiga ägghalvor som är fyllda med en krämig blandning av majonnäs, dill och kaviar
Vi har våra ägghalvor med majonnäs som vi älskar påpåsk, olika bufféer, jul osv. Deviledeggs, eller djävulska ägg, är ett vanligt inslag i USA till Halloween och andra högtider
Men det var god smak i alla fall och passade perfekt till laxen och sillen på midsommarbordet. Förutom de örtkrämsfyllda ägghalvorna hade jag med dessa deviledeggs med en lite starkare fyllningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.