Med en man på resande fot den här veckan och försöka få vardagen gå ihop med diverse pusslande med jobb, och barnens förskola, så är man innerligt tacksam att man har mor-och farföräldrar inom hyfsat bekvämt avstånd
Gjorde enny laddning våfflor till frysenhäromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen. Jag äter mina antingen med lite bär och grädde eller som toast
Hade fått för mig att denvar jobbig att göra mendetvarden inte. Har varitsugen länge på dennapajen från Roy Fares och idag efter söndagsteken så blev den av
Gott även i nyttigheter minsann. Det får det väl ändå vara värt tänker jag och kastar en längtande blick på ovanstående citron och kardemummakaka som jag bakade och serverade på cafeet
Sedan kan man såklart utöka sin reportoar med tidenmen skjut inte vilt, för använder du massa konstiga ingredienser som du inte har koll på så kan detvara svårt att balansera upp rätten på slutet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.