svartpeppar. Den här helgen gick, precis som alla andra helger, alldeles för fort. Hacka under tiden lök och zucchini och låt bryna med när färsen fått lite färg
Så går denna Alla helgon helgen mot sitt slut och ljuset som brunnit i fönstret på kvällen får nog stå kvar där ett tag till, det ser varmt och inbjudande ut och ger en ganska trygg känsla
Nu frodas de röda bären i landen och det är dags att fylla på med jordgubbssylt i frysen. Den här sylten är nog den som hängt med längst och den är så otroligt enkel att göra
Kanske är det ovanstående kaka, eller någon av alla de andra bakverk jag provsmakat och bakat under tiden för trädgårdscafeet som fick jeanstyget att kännas extra tight
Om jag skulle planera för den här rätten så skulle jag nog ha i sockerärtor, rättika, böngroddar, koriander, thaibasilika, pak soi, kålrabbi, kanske morot osv
Precis som med en paj passar det bättre att servera din ratatouille ljummen än rykande het. Stek löken tills den mjuknar och tillsätt då vitlöken, låt steka tills även
Efter halva tiden – tillsätt eventuellt strössel på popcornen så att det får en påskpastellfärg. Fast denna gången föll jag för nåt som Tilde och Jihde höjde till skyarna, och som jag bara fick för mig att testa
Den ska vara lite lätt kladdig. Den här gången vispade jag bara lite lite för att få smeten mer kompakt och seg, vispade bara precis så att ingredienserna blandades
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.