Då friterade jag först morötter, sen kyckling och sist fick potatisen friteras en sista gång. Ingen tung frityrsmet utan det blev nästan som tempurakyckling
Jag har jobbat mer eller mindre dygnet runt med det de senaste veckorna. Den fick smak av havssalt, örtsalt och rejält med fempeppar på kvarn innan den bryntes i smör och citronolivolja och fick komma in i ugnen för att gå klart
Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienska cantuccini… super goda. Det är ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi
Eftersom detvar första gången jag bakade i denna ugn, såg jag till att prova säkra kort. Det blev en typisk brittisk Victoria sponge, den smaskiga chokladkakan med bästa frostingen samt citroncupcakes med lemoncurdgrädde
Detvar tummen upp, jag eller vi gillar verkligen grytor perfekt att ta till när fantasin tryter och så bra när det blir så att det räcker hela veckan… grytor blir bara godare när man värmer dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.