Smaka av med salt och peppar. Just nu skiner solen, enligt väderleksrapporten är det något vi får ta tillvara på för bara om några timmar ska det regna
Vitkål, spetskål, savoykål, rödkål…och nu Kålrabbi. Det här är definitivt en ny favorit och när jag nu ska starta köksträdgård vid stugan, så ska jag odla kålrabbi
Häll av vattnet och låt den ånga av ordentligt. Blanda ordentligt och smaka av med salt och peppar. Gillar du koriander kan du lägga till en kruka av den
Igår blandades laxen med sallad, tomater, rödlök, avokado, sparris och så smulad fetaost. När kusin är på besök från USA, blir det svensk meny till middag
Koka upp rabarberskalen tillsammans med socker och vaniljsocker på låg värme, ca 3-5 minuter Sockret ska smälta in i rabarbern och rabarbern förlora lite av sin volym Lägg upp skalen ett i taget på en bakplåtspappersklädd plåt Skjuts in i ugnen ca 15-20 minuter
En paj med en smak av sommar passar väl perfekt när det är rena rama höstvädret utanför fönstret. Den här pajen gör jag ofta till killarna då den verkligen tillhör deras favorit, de tröttnar liksom aldrig på den
För en vecka sedan (på mors dag) bjöd jag på en härligt chokladig gräddtårta med bär. Grunden är en chokladbotten som är som en brownie, vilken är toppad med vispad grädde och valfria bär
Ingrediensersmör att steka i1 blomkålshuvud1 gul lök2 vitlöksklyftortorkad chili efter smak1 squash1 paprikabroccolibrytbönor3 dl grädde2 dl crème fraîchecurrysalt och peppar
Blanda ca hälften av bärsaften med färskosten och florsockret. Ett litet tips om du vill ha något runt tårtan så kan man göra fina dekorationer av Candy Melts som finns i många fina färger
) i även med zuccinin skuren i ganska stora halvmånarfinhacka stjälkarna av koriandern och i med de med, samt grönsaksbuljongtärningenSalta och peppralåt koka ner , smaka av, tillsätt ev mer salt, peppar
Men nu är det dags att dela med mig av min favoritrecept på köttgryta. Köttgryta med smak av sommar. Låt det rinna av på hushållspapper och lägg det tillsammans med köttet i grytan
Vi grillade fläskytterfilé i helgen och jag passade på att göra något riktigt gott till efterrätt. Det blev en hallonmoussetårta med chokladbotten och den kommer jag absolut göra igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.