Sedan kan man såklart utöka sin reportoar medtidenmen skjut inte vilt, för använder du massa konstiga ingredienser som du inte har koll på så kan det vara svårt att balansera upp rättenpå slutet
Har sonen kompisar på vardagsmiddag brukar jag se till att det finns flera olika frukter hemma och så brukar de får vara med och göra sin egen fruktsallad/fruktportion med de frukter som de vill ha
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Jag åt det som en lunch tillsammans meden sallad. I detsenaste numret av Lantliv mat&vin hittade jag det här receptet som visade sig vara bland det godaste jag ätit
Ärtorna och sockerärtorna kokade jag, hällde av vattnet och la i en stor klick med smör. Panerad rödspätta, dillsås och kokta ärtor/sockerärtor med smör samt citron
lite salt och peppar och denenklastevarianten av en hollandaise är färdig, därefter klipper du i så mycket gräslök du själv anser dig det vara värt, själv tycker jag att man kan aldrig överdriva med att lägga i gräslöken, ta i ordentligt är min uppfordring
I det vita huset vid havet njuter vi att det åter är helg Vi har mumsat"Flygande Jakob" med ris och ett glas vitt till, till dessert blev deten variant av kladdkaka - BANANKLADDKAKA, som är en av makens favoriter i fikaväg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.