Blanda samman alla ingredienser utom smöret i en gryta, låt det sakta koka ner tillsdet är ca. ) Nu är finns det alltså inga fler left overs på lager och det känns faktiskt ganska bra, det känns ju som en ny matsäsong är här
Inspirationen, den föddes ur detta recept av Jens Linder , i söndagens DN. För oss var smulad, smakrik fetaost och rikligt med finhackad bladpersilja de självklara tillbehören
Crock-Pottad kotlettrad med vilda fantasier (se här hur det gick till), såsen med en rejäl skvätt björnbärsbalsamico och grädde, den mjukade löken från såstillverkningen (skulle slängas med löken smakade ljuvligt av balsamicon) och smörkokt rödbeta
Lägg den i en skål medans den fortfarande är varm och klicka sedan ner smöret i bitar och låt det smälta tillsammans med den fortfarande varma spenaten
Snart påsk och det utlovas härligt väder till slutet av helgen. Inget mysterium varför det blivit så. Potatismos till köttfärslimpa tycker jag blir allra bäst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.