Crock-Pottad kotlettrad med vilda fantasier (se här hur det gick till), såsen med en rejäl skvätt björnbärsbalsamico och grädde, den mjukade löken från såstillverkningen (skulle slängas med löken smakade ljuvligt av balsamicon) och smörkokt rödbeta
Tillsätt räkorna och krydda med salt och peppar. Fördela blandningen på tunn-bröden och rulla ihop. Lägg dem på ett fat och toppa med den confiterade citronen
Den riojan passar till allt, alltid. Monte Enebro (fantastisk prisbelönt spansk ost gjord på gammaldags vis på getmjölk rullad i poenicillium roqueforti som ger den en grå färg)
Skär halloumin tunt och stek tillsden blir gyllenbrun. Hacka salladen, tomaten och rödlöken. Häll sedan långsamt ner olivoljan samtidigt som du rör hela tiden
Ni kommer väl inte att tävla om den söta snuttefilten från Sojka Design. Till jul har vi oftast älgköttbullar, utan dom är det liksom inget riktigt julbord (enligt mig då)
För att dämpa den lite negativa inställningen i familjen till vegetariskt serverade jag tzatziki till kikärtsbiffarna, det receptet hittar du HÄR, men frågar du mig så kommer kikärtsbiffar och rotfruktsgratäng mer till sin rätt utan tzatziki
Tillsätt köttfärsen och stek tillsden är färdig, tillsätt då tomatpurén, oreganon, salt och peppar. Igår blev det en jättegod köttfärspaj till middag som vi åt tillsammans med en sallad som bestod av fetaost, blandade salladssorter, körsbärstomater och rostade nötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.