Hej foodies. Najni is back – efter en välbehövlig semestervecka i det soliga Spanien. Där har det givetvis frossats i bäckfisk, fisk, skaldjur och paella hela veckan lång, men dagens inlägg blir trots detta faktum inte fisk- eller Spanienrelaterat
Uppdaterat recept. De här fantastiska små frallorna har jag bakat i flera år nu. De har blivit favoriter för deltagare av onlineprogrammet och följare av bloggen
FRÅN 6 MÅNADER. De här söta små citronbakelserna är helt sockerfria och passar utmärkt till bebisar, jag skall bjuda på de här på min dotters 1-års kalas
Som många vet, så har jag en (helt underbar) grupp på facebook, som heter Skönaböna. Det är den trevligaste och mest vänliga och ”vibrant” (som vi säger på engelska) grupp jag någonsin varit med om
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Rör under tiden ihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärning i en kastrull
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Rör under tiden ihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärning i en kastrull
Hej och välkomna till min blogg. Jag heter Madelene och är 24 år, jag bor tillsammans med min familj bestående av sambo B, vår dotter Ena som är född i oktober 2012 och vårt senaste tillskott Edin som föddes i April -14
Idag har jag och mina kollegor storstädat och rensat på våra kontor hela dagen lång. Jag tyckte att vi kunde behöva en avkopplande fikapaus i allt slit och hade därför med mig fika till jobbet idag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.