Det jag saknade på det gamla kortet som brukar vara så roligt att läsa eftersom detharhänt så mycket på matfronten är den korta inledningen till receptet, det fanns ingen sådan till just det här receptet
Vänd ner den malda mandeln och vinbären. Alla ni som har vinbär kvar i frysen kan skatta er lyckliga. Får det vara en vinbärskaka med lime och kolaglasyr
Kotletterna var saftiga, potatisen hade sugit till sej massa smak och skyn åt vi nästan med sked. Hur har ni det med lergrytorna, även kallad romargrytor, i era kök
Har varit sugen länge på dennapajen från Roy Fares och idag efter söndagsteken så blev den av. Fyll pajskalet med mandelkrämen, senäpplena och sist crumblen
Sedan kan man såklart utöka sin reportoar med tidenmen skjut inte vilt, för använder du massa konstiga ingredienser som du inte har koll på så kan det vara svårt att balansera upp rätten på slutet
(Om ni fattar vad som harhänt nu, så är ni mer kvicktänkta än mig tydligen. Där ramlade polletten ner, någon gång mellan mejeridisken och fruktdiskenhar jag roffat åt mig någon annans korg
Det blandade jag med lite rå kakao, honung för att få det klibbigt, och smält kokosolja - för när jag sedan sätter in bottnen i frysen över natten, så stelnar även kokosoljan och hjälper till att hålla ihop det hela
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.