Det här kan jag tänka mig äta till lunch hela sommaren! Så hinner syran bryta ned strukturen lite och göra den mjukare. Dethär kan jag tänka mig äta till lunch hela sommaren EN KLICK SMÖR
Det här måste ni göra :) Balsamicostekt lök gratinerad på en bit bröd med ädelost I det senaste numret av Lantliv mat&vin hittade jag dethär receptet som visade sig vara bland det godaste jag ätit Smultron och lavendel
Varför gör jag det här egentligen? Om skrivkramp och i-landsproblemDet slog mig precis nu när jag skrivit klart allt dethär (en process på några dagar) att det kanske passar ovanligt bra att posta detta just idag Dagmar's Kitchen
Malin Sofia Magdalena Jansson on Instagram: “? V I L T L A X med lingon & timjan ? Om ni inte har testat den här laxrätten till #middag än så måste ni göra det; den är såå god ? Enkel…”www.instagram.com
LCHF * Keto * Recept on Instagram: “? Recept: Min ”go-to” tzatziki ? Vi är alla olika och det är tydligen våra tzatziki ? Här kommer receptet på hur jag gör hela Sveriges…”www.instagram.com
Malin Sofia Magdalena Jansson on Instagram: “? V I L T L A X med lingon & timjan ? Om ni inte har testat den här laxrätten till #middag än så måste ni göra det; den är såå god ? Enkel…”www.instagram.com
Åt en av de godaste rätter jag någonsin fått i mig häromdagen – bakad spetskål. Och så hittade jag det här receptet och insåg att jag måste testa. … | Pinteres…www.pinterest.se
Receptet gäller för 8 port 2 dl vetemjöl 75 g Arla® Svenskt Smör 2 msk vatten Fyllning: 4 äpplen 75 g Arla® Svenskt Smör 1½ dl strösocker pressad saft av ½ citron Gör så här: Hacka ihop mjöl och smör till en grynig massa. Tillsätt vattnet och arbeta snabbt ihop degen. Kavla ut den till en rundel lika stor som en ugnssäker stekpanna, ca 25 cm i diameter. Låt degen vila i kylen 15-30 min. Sätt ugnen på 225°. Skala, kärna ur och klyfta äpplena. Lägg smör och socker i stekpannan. Hetta upp det på spisen under omrörning. Lägg ner äppelklyftorna i stekpannan och häll över citronsaften. Ta stekpannan från värmen. Lägg över deglocket och vik ner degkanterna på insidan av stekpannan. Gör några lufthål med en gaffel. Grädda i nedre delen av ugnen ca 30 minuter. Låt kakan svalna. Lossa locket runt kanten och stjälp upp kakan på ett fat.kanyawi
Tips & Trix för alla ? on Instagram: “UGNSROSTAD MAJS Det här är ett riktigt favorit-snacks ? Enkelt att göra och ett gott och lite annorlunda tillbehör till tapas, ostbrickan…”www.instagram.com
Hälsoliv on Instagram: “Det här är mångas favoritkaka! Perfekt att göra om man har riktigt mogna bananer hemma. ?? ••• Du behöver: 2 bananer 3 ägg 1 dl…”www.instagram.com
Det här med vardagsmat…. Vilar mig mot vardagsrutiner i ett ganska osmickrande väderläge och känner mig nöjd med det. Kom ihåg migKakor och Drömmar -
Så här gör du världens godaste vegetariska köttfärssås Stek den finhackade svampen och purjon försiktigt tillsammans med salt, peppar och paprikapulver tills det mjuknar Angelas Heaven
Midsommarpanik? Här är fyra snabba efterrätter du fortfarande hinner göraHär kommer fyra söta rätter du hinner göra till firandet i morgon. Följ instruktionerna för gubbarna i dethär receptet på jordgubbstiramisu, men skippa krämen och kexen 175 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.