-) Men för mig är det samma sak som bra mat. Och det jag tycker om ger migdetta. Men det är bra för de har fått ett sådant bra utbud med kravmärkt mat och närproducerat
Vi blev nästan lite rädda igårkväll när vi satt och åt mat och det small till ganska högt, det lät som ett skott som sköts iväg när de skjuter varandra på tv
Oftast när man slänger ihopmatlådor kan det smaka ganska trist och när jag inte lägger ner speciellt mycket tid och energi på detblirdet mest kycklingfilé, frysta grönsaker och kokt ris
Detfinnsdet ju tusentals recept på bland olikamatbloggar, men jag slår ändå ett slag för den. Den frågan eller snarare påståendetfick jag och tillviss del stämmer det kanske
Det jag saknade på det gamla kortet som brukar vara så roligt att läsa eftersom det har hänt så mycket på matfronten är den korta inledningentill receptet, det fanns ingen sådan till just det här receptet
Matfoto på brun och gul matblir sällan kul men det här blev så förbannat gott. Crock-Pottad kotlettrad med vildafantasier (se här hur detgicktill), såsen med en rejäl skvätt björnbärsbalsamico och grädde, den mjukade löken från såstillverkningen (skulle slängas med löken smakade ljuvligt av balsamicon) och smörkokt rödbeta
Stekt kyckling med citron och kapris är egentligen en sådan maträtt som jag vill njuta av en ljummen försommarkväll, och det gör inget om mintallrik flankeras av ett glas riktigt kallt, vittvin
Visst är det gott med rester men ännu skönare är att ha kylen tom efter festen. Här kommer en liten lathund för en buffé med fler än 3 rätter. Kyckling 50 gr. Potatissallad 100-150 gr. Dressing 1-2 msk
Kanske intei ensamt majestät, för hon har säkert ett helt hov av duktiga medarbetare omkringsig, men det är hon som komponerar alla fantastiska, örtdoftande maträtter
salt & svartpeppar. Och tänka sig här handlar det också om mat - igen. Det känns om jag riskerar att snöa in helt på soppor här hemma, men det passar så bra idetta dystra ruggiga väder
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.