Oliver var snäll och hjälpte mig skiva dem, och eftersom vi skulle äta lite kvällsmat med så tyckte jag det passade bra med en omgång amerikanska plättar till de nygjorda jordgubbarna, och en klick vaniljvisp på känns ju oerhört lyxigt dessutom
vad skulle detbli för topping då. och tanken var att det skulle vara piña colada cupcakes men vid närmre eftertanke kom jag på att en av mina gäster inte gillar vanilj och således inte vit choklad
Att fylla kycklingfiléer är ett praktexempel på hur man kan variera en maträtt i det oändliga, hur man kan återanvända rester och hur man får nytta av sådana där halva paket som ibland tenderar att hopas i kylen
Extra fräscht blirdet med färska örter i kannan. Nåja, det här är en artikel jag skrev för lokaltidningen förra månaden, det var jättefint då och vi tänkte att den "riktiga" sommaren inte ens börjat än
Detblir för dyrt för tillverkarna att använda just äkta ingredienser och måste därför fylla ut innehållet för att det över huvud taget ska likna den produkt som det är tänkt att vara
Andrasortering är verkligen inte skräpvaror utan kan betyda en liten prick, aningen för mycket mogen eller bara att en förpackning blivit bruten för att plocka bort den frukt eller grönsak som inte platsar längre
Jag vet inte vad det beror på men detblir alltid så att mer tid behövs i ugnen än beräknat för att potatisen ska bli tillräckligt mjuk i den här typen av potatisrätter
Blanda sedan ner det i degvätskan. vetekross. 1vatten. 1jäst. 1olja. 1salt. 1vetemjöl. 1smör. 14 bröd Ingredienser 4 dl vetekross 16 dl vatten 50 g jäst 2 msk olja 1 msk salt 3 l vetemjöl Till formarna
Lite synd, för det var både snyggt och gott om jag får säga det själv. ) Idag har det varit riktigt söndagskänlsa, med en lång och lite sen frukost, lite pulkaåkning med barnen och film med lördagsgodis
Använd en rund 2-litersform eller 8 portions- suffléformar. DAG 1. Glasering. Koka socker, citronsaft (10g) och vatten till en guldgul karamell som börjar ryka lite
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.