Receptet har jag publicerat här tidigare, för några år sedan, men här kommer det igen. Brödet är färdigt då det låter ihåligt då du knackar på undre sidan
Värm på medelhög värme tills det börjar koka, rör hela tiden. Men det är ju inte försent än. Har ni ätit någon kladdkaka idag så här på kladdkakans dag
Nej det kanske inte är så ekonomiskt smart att köpa färsk ( gärna ekologiskt) kycklingfilé på väg hem från jobbet för att man inte vet vad man ska laga samma kväll
Efter mitt socker förbud och fynd i alla sockerfria bakelser så blir det minst en om dagen. "Man ska bjuda kroppen på nått gott så att själen har lust att bo i den"
Lite käk på torsdagskvällen för en person vid bordet (hrm, i soffan framför TV. Då blev det en skapelse pådet som fanns hemma, som nästan alltid finns hemma
På franska heter den Onglet, ett namn som man även kan finna på köttdelen i Sverige. Blanda samman ingredienserna till smöret och bred ut smöret i en form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.