Dettaär ett ganska kul recept för ni smaksätter själva med en färskost. Tidigare har jag haft en ananasost vilket var kanongott men det blev ganska sött
Man bara måste gilla campari och den beska smaken för att gilla dethär. Vi hade hyfsad tur med vädret ända till det att vi alla stod med välkomstglasen i händerna och smaskade på tunnbrödssnittarna
Detär ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi. Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienska cantuccini… super goda
Krångla till maten det kan man överlåta till dem som är professionella. Man ska inte krångla till det i onödan utan använd dig av bra råvaror och kombinera ihop dessa så blir slutresultatet alltid bra
Blanda resterande ingredienser till såsen och häll över. Nu närdet äntligen går att skörda rabarber tänkte jag att jag istället för att baka eller laga dessert av rabarbern kunde använda den i matlagningen
När vi lchf-are äter sallad ärdet väl sällan några blad isbergssallad och smaklös vintertomat. För den som inte har tillgång till det går det naturligtvis lika bra med rödlök
Nu närdet börjar närma sig hösten så ärdet grytor som gäller, i alla fall hos oss. Perfekt att laga och det brukar alltid bli en massa över, toppen att ha till kommande vecka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.