Det var tummen upp, jag eller vi gillar verkligen grytor perfekt att ta till när fantasin tryter och så bra närdet blir så att det räcker hela veckan… grytor blir bara godare närmanvärmer dem
Gälarna, eller dead man´s fingers somdet kallas, slänger du förstås. Jag brukar gratinera krabban – då kan man blanda det bruna smöret med vitt kött och rom
Men detär ju så gott att det tåls att nämnas igen. Ignorera att min hand ser sjukt psyko utHar skrivit om detta underbara mellanmål/kvällsgotte/efterrätt tidigare
bredde ut mjölkchokladnötsmör (typ nutella) i ett jämnt lager över degen och lade på. Jag tror hårt på att satsa på fyllningen närdet kommer till glutenfria bullar, då ärdet inte hela världen fast själva degen skulle bli torr eller så
Ifall ni undrar över de små svarta prickarna på jordgubbarna så ärdet från en liten miniomgång jordgubbar där jag sötade med ett mynta- och basilikasocker - lite oväntat men väldigt gott
På bloggen finns det massor av bra tips på olika mellanmål som du snabbt fixar själv, men vissa saker kan man inte förvara i väskan en hel dag i väntan på träning eller hunger eller passar helt enkelt inte att äta på språng och då ärdet bra med färdiga alternativ
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.