Jag har letat efter ett recept på dessa skorpor, men inte hittat något som jag gillar. Detär ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi
Krydda med salt och peppar. Sjud på medeltemperatur. Det var tummen upp, jag eller vi gillar verkligen grytor perfekt att ta till när fantasin tryter och så bra närdet blir så att det räcker hela veckan… grytor blir bara godare när man värmer dem
Eller använd något gott recept. Har sonen kompisar på vardagsmiddag brukar jag se till att det finns flera olika frukter hemma och så brukar de får vara medoch göra sin egen fruktsallad/fruktportion med de frukter som de vill ha
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Först ut är botten. Riv mandelmassa och lös den med. Blanda smör och socker. Fortsätt med fyllningen genom att riva mandelmassa och blanda den väl med smör
Känn efter med sticka. Rör sedan ner det blandade mjöl,bakpulver sötmandeln och vaniljsocker. Rör ner i det uppvispade ägg-socker Det smälta smöret,mjölk bittermandelolja
Billigt och nyttigt skall det vara. Eftersom jag har bränt alla mina pengar och levt som en furstinna på Island under en vecka (vilket var värt varenda isländska krona -jag säger bara islandshästar,valsafari,glaciärer,vulkaner,gejsar,restaurangbesök,flygturer,bussturer,inköp av CD-skivor,koftor etc etc) så kommer framtida recept på bloggen speglas av en mycket tajt budget
Detär ett bra bindemedeloch hjälper till att ge struktur (och lätthet) till bakverk och maränger. Meddetta mirakelspad kan du nämligen göra allt från maränger till kladdkaka, glass och majonnäs
Finns det ingen som kan producera livsmedel av något slag som inte innehåller skit. Mc’Donalds tvättar sitt kött i rosa skum för att det ska bli tjänligt som mat, kexchoklad innehåller ämnen som kan skada din benmärg, oxfilén på din pizza är knappast det kött du tror att detär, tänk på vad kilopriset för oxfilé äroch vad din pizza kostar så kan du snabbt räkna ut att detärnågot annat som simmar där i den konstgjorda bean
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.