Detär ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi. Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienska cantuccini… super goda
· Vispa ihop ägg, socker, saffran och rivet apelsinskal några minuter med handvisp. Men gör du detärdet bäst att temperera chokladen så att den inte blir missfärgad och matt, stelnar snabbt i rumstemperatur samt smälter i munnen i stället för i händerna
mini marshmallows. Nu ärdet jul igen. Detta tar i bara en liten stund och blir fint att dekorera med. Doppa en mini marshmallow i chokladen och sätt fast den överst på jordgubben
Sjud ett par minuter tills allt saffran blandats med mjölken. Julklapparna har varit planerade länge och är i princip klara men detdär med att göra hemmet julfint är något man inte bör göra förrän till första advent
Godisbordetär ju ett måste och har stått klart ett par dagar nu men behöver nog fyllas på minsann. De flesta julklapparna är klara så nu ärdet mest sista städningen och stämningen som ska till här hemma
Har nämligen en bra bok som väntar, om ni gillar kriminalromaner så är mitt tips till er en författare som heter Alex kava går ej att släppa hennes böcker
Blanda allt i en tiolitershink, täck med plastfolie som du gör små hål i eller ett löst liggande lock över – och låt brygden stå i lugn och ro i rumstemperatur, minst tre veckor, gärna sex veckor
(jag hällde först upp minnaturella knäck och sedan tillsatte jag nötterna). Knäck kan smaksättas med en himla massa saker – nötter, lime, kakao, pepparkakskrydda, mint osv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.