Detärju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi. Här kommer receptet testa detta, garanterar att ni kommer att göra dem igen
Sjud på medeltemperatur. Det var tummen upp, jag eller vi gillar verkligen grytor perfekt att ta till när fantasin tryter och så bra närdet blir så att det räcker hela veckan… grytor blir bara godare när man värmer dem
Persoligen tyckte jag det smakade lite lite, men det går ju lätt att fixa. (Det går att koka upp alla ingredienser och sen lägga i den råa köttet, men köttet får en annan konsistens då)
Detär nämligen så att han, på något vis har fått nys om att vi har efterlyst hans kokbok "Det glömda köket", mejlat till oss ocherbjudit oss att köpa ett av exemplaren har har kvar i sin ägo
Först ut är botten. Riv mandelmassa och lös den med. Blanda smör och socker. och häll sist i mjölet. Fortsätt med fyllningen genom att riva mandelmassa och blanda den väl med smör
Oliver var snäll och hjälpte mig skiva dem, och eftersom vi skulle äta lite kvällsmat med så tyckte jag det passade bra med en omgång amerikanska plättar till de nygjorda jordgubbarna, och en klick vaniljvisp på känns ju oerhört lyxigt dessutom
De som ska vara krispiga har härligt crunch, de övriga har en mjuk, fin konsistens. Detär nu efter sommarens långa, härliga, lediga dagar fyllda med god mat och umgänge många ska dra igång sitt nya, hälsosamma liv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.