Fortsätt med fyllningen genomatt riva mandelmassa och blanda den väl med smör. Först ut är botten. Gör under tiden vaniljkrämen genomatt skrapa ur vaniljstången och blanda med sockret i crème fraiche
Måste bara tipsa om det mycket goda lättvinet Light as a feather. Frisk och försvinnande god. Toppa med ett kryddsmör, som jag inte var upphovs"man" till och därförinte vet receptet på, men gott var det ☺
"Men mamma, bara för att man gör en dum grej betyder intedetatt man är en dum person. Men jag vet attdetär en förbannat bra pajdeg så jag bryr mig inte så mycket om varför
Och så ett glas citronvatten med frusna hallon till det. Mandel-kokos-citronpanerad torsk, ungsrostad sötpotatis och blomkål, grönärt-hummus och en fräsch sallad på bladspenat, sockerärtor, tomater och gurka
Jag anser attdetär hälsosamt att ha all typ av mat inkluderad i sin kost, dvs att man ska äta lite av allt så länge man tycker om det och inte har allergier eller intoleranser
Ser du ordet "arom" så släng ifrån dig skiten så långt du bara kan, för detinnebäratt innehållet är så utarmat att tillverkaren har varit tvungen att proppa i smak som tagits fram på kemisk väg för attdet ska vara ätbart
Kan inte låta bliatt samla på mig dessa recept som delas ut i butikerna, jag måste testa det mesta. Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienska cantuccini… super goda
Men gör du detärdet bäst att temperera chokladen så att den inteblirmissfärgad och matt, stelnar snabbt i rumstemperatur samt smälter i munnen i stället för i händerna
Då måste du bara testa de här busenkla chokladdoppade lakritsmandlarna (gillar du inte lakrits, ärdetbaraatt skippa det såklart), som ärintebaraär så simpla att göra utan också helt vansinnigt goda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.