Så det blev grillat på menyn, följt av världens smidigaste dessert. Vispa grädden, och garnera marängen med grädde och bär efter vad årstiden bjuder på
Låt foccacian svalna lite innan du stjälper upp den på galler och låter kallna under bakduk. Den stora mängden vatten och olivolja gör att foccacian håller sig saftig i flera dagar
) Jag bakade min favoritkladdkaka, men gjorde en ny, supergod topping till den. Jag är egentligen inte superförtjust i just Japp, men när den fått smälta till denna chokladiga kolatopping blir det galet smaskigt
I morgon är det croissantens dag, det ville ju Kristin och jag verkligen uppmärksamma och vad passar bättre än en steg-för-steg-guide för att baka läckra croissanter
Sila sedan över allt över färsk is i ett double rocks- eller highballglas och avsluta med att pressa en citronzest över drinken och gnida in glaskanten
När kroppen är stressad tenderar den till att använda en hel del kalium och andra viktiga mineraler. Man kan koka den, ha den i ugnen, fritera den, grilla den, mosa den till pure… Jag gillar att baka den i ugnen jag, det är lätt och smidigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.