(Perfekt för migsom inte äter kött. Med de glada kockarnas hjälp rörde vi ner rätt mängd av ingredienserna till tzatzikin och de visade hur vi skulle gröpa ur tomaten på bästa sätt och skära upp toppen av densom ett lock och få locket att sitta kvar
Och i morgon gör jag min sista arbetsdag innan jag titulerar migsomsommarlovsledig. Kom ihåg mig. När man har den godaste jordgubbstårtan till midsommar, (även vegansk variant)
dessa visade sig vara lite knepigare att få tag i men till slut lyckades jag tjata till mig ett rejält märgben hos min lokala matvaruhandel som även har eget styckeri, det enda i vår stad
Men skam densom ger sig heter det ju och eftersom vi gärna vill lära oss och bli bättre och bättre på matlagning så bestämde vi oss för att ge det en chans till
Ojojoj, varför har ingen introducerat mig för den här snubben förut. Ta ut den färdiga pajen och ringla glasyren över fikonen (använd all glasyr, snåla inte
Den här gången blev det regnbåge, som ju ofta är en ganska trist liten firre. det mesta smakar bättre ju större del av djuret som finns kvar vid tillagning
Visst faller den sönder, men inte lika mycket somden i skolan. Den andra mörka lägger man på den första ljusa, och den andra ljusa läggs på det första mörka
Denna improviserade maträtt påminner mig om Moskva. Med glada steg närmade jag mig kylskåpsdörren. Jag har nämligen ätit ute varenda dag och blivit borbjuden på diverse middagar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.