Sist vi ställde in grytan i ugnen så var den laddad med ingredienserna till en italiensk klassiker, Osso Buco, fast med fläskkotletter istället för kalvlägg
Ni som hängt med ett tag vet att den baksidan fick sig några frakturer för ett bra tag sedan och smärtan är något som spökar lite då och då, de senaste veckorna harden varit ganska närvarande om man säger så
Trots allt går den hyfsat fort att fixa och denhar ljuvliga smaker att erbjuda. I alla fall så kanske den här ört och vitlökskycklingen inte direkt är en vardagsrätt eftersom det är lite pyssel, inte så att den är svår på något sätt, men det är några moment som man kanske inte ha lust att mecka med efter jobbet, men till helgen är den helt suverän
För den som inte har tillgång kylskåp. De tinar innan lunch och ger såklart en viss kyla under tiden. Nu har väl de flesta tagit tag i höstens göromål, vare sig det handlar om jobb eller skola
Det är inte ofta jag ofta jag läser Kyrkans tidning (8 maj 2013) och än mer sällan jag citerar den, men när man får läsa att absinttillverkning sker i kyrkan har jag svårt att hålla fingrarna borta Absint är en i många fall mytomspunnen dryck. Den skapades i början av 1790-talet av doktor Ordinaire i Schweiz och … … Läs mer →
Jag har gjort den i så många år och har ännu inte smakat någon godare. Tänkte att vi från och med nu alltid ska äta något gott på de fredagar då jag har dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.